Ing. Martin Bedrava - 12 na kandidátce

Představujeme Vám našeho kandidáta, Ing. Martina Bedravu, který kandiduje na 12. místě v kandidátce KDU - ČSL do krajských voleb za okres Hodonín. V současné době je vedoucím oblasti Správy a údržby silnic JmK. V obci Domanín, kde nyní s rodinou žije, pracuje v zastupitelstvu a dvě volební období je také členem krajského zastupitelstva.  V nadcházejícím volebním období chce prosazovat podporu vytváření pracovních míst, zahájení realizace rychlostní silnice R55, dokončení obnovy povrchů silnic II. a III. tříd a podporovat výstavbu cyklostezek.

Celý život prožil Martin Bedrava na jižní Moravě. Narodil se v obci Kněždub, v Brně vystudoval Střední průmyslovou školu stavební a dále pokračoval ve studiích na VUT, obor konstrukce a dopravní stavby, která zdárně dokončil v roce 1986. Během své profesní kariéry vystřídal více zaměstnání, od projektanta dopravních staveb až po dnes vykonávanou a výše již zmiňovanou funkci vedoucího oblasti Správy a údržby silnic JmK.
Členem KDU - ČSL je již 22 let, tedy od roku 1990. Podle slov pana Bedravy měl na vstup do strany vliv i jeho otec, který byl sám členem. A tak bral téměř jako samozřejmost, podle vzoru svého otce, zapojit se do utváření dění kolem sebe. Postupně se vypracoval na předsedu městské organizace ve Veselí nad Moravou, kde si získal důvěru spoluobčanů natolik, že byl dvakrát zvolen starostou města (v letech 1998 a 2006).
V okrese Hodonín se chce v dalším volebním období zasadit především o:

• podporu vytváření nových pracovních míst
  • zahájení realizace rychlostní silnice R55
  • dokončení obnovy povrchů silnic II. a III. třídy
  • podporu výstavby cyklostezek

Se svojí rodinou, ženou a třemi dcerami, žije v opraveném domečku v obci Domanín. Nejlépe si odpočine při práci kolem tohoto rodinného domu či vinohradu a jako správný Moravan samozřejmě také při pěkné písničce ve vinném sklípku.

Bedrava 10b.jpg